Het DOEDELhotel

Het DOEDELhotel is niet opgericht maar ontstaan naar aanleiding van een doedel die kwam logeren als de baasjes graag even weg wilden.

De liefde voor onze doedels staat voorop en door jaren al dit mooie ras te fokken en trainingen te volgen, zijn wij in staat om goed voor andere doedels te kunnen zorgen maar het is ook mogelijk dat we je doedel heropvoeden als er bijvoorbeeld een trauma heeft plaatsgevonden. 

Onze missie is om je doedel een leuke vakantie, weekend of dag te bezorgen. Dit bereiken we door onze gastdoedels een comfortabel en huiselijk onderkomen te bieden in onze woning samen met onze eigen doedels. Honden zijn roedeldieren dus elke doedel viert zijn vakantie of verblijf dan ook altijd gezellig met doedelgenootjes. We nemen geen andere hondenrassen aan. Een plekje in Het DOEDELhotel kan daarom alleen geboekt worden voor het ras: Australische Labradoodle.

Ons hotel biedt grote speelvelden van onder andere gras achter in de tuin met een oppervlakte van 2,5 ha. en een overkapping waar ze toch buiten kunnen spelen als het slecht weer is met uiteraard voldoende speelgoed. Daar een doedel een familiehond is, zal je doedel binnen bij ons wonen samen met onze eigen doedels. Ze maken gebruik van alle manden en kussens, speelgoed of heerlijk op de bank met een van ons. Je doedel zal meerdere malen per dag uitgelaten worden en heerlijk buiten spelen zodat ze lekker moe worden en hun energie kwijt kunnen. 

Wat betreft het voer, geven wij onze doedels Farmfood rundvlees compleet. Indien je doedel ander voer gewend is mag dit meegebracht worden. Dit geldt ook voor eventuele medicatie. Ook de vacht van je doedel wordt in de gaten gehouden. Voor vertrek kan eventueel een was- en/of trimbeurt afgesproken worden.

Kortom, we doen er alles aan om je doedel zo goed mogelijk te verzorgen en een fijn verblijf te geven.

 


Wil je meer informatie over ons DOEDELhotel, vul dan onderstaand formulier in.