Mocht je na het lezen van onze site in aanmerking willen komen voor een van onze kleine doedeltjes, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op om een afspraak te maken.

KLEINE DOEDELTJES

Onze kleine doedeltjes worden in de huiskamer geboren en groeien daar ook op zodat ze meteen wennen aan geluiden. Vanaf 3 weken gaat de zindelijkheidstraining beginnen en daarmee start dan ook de socialisatie in de eerste 8 weken van hun leven.

Met alle liefde brengen wij onze kleine doedeltjes groot en we willen ook graag dat ze goed terecht komen zodat ze uit kunnen groeien tot mooie volwassen honden met een mooi karakter.

Wij vinden het daarom belangrijk om eerst kennis te maken alvorens wij toezegging doen tot inschrijving op onze wachtlijst. Dit omdat wij graag willen weten waar onze kleine doedeltjes naar toe gaan en er ook zeker van zijn dat de keuze voor dit mooie ras bewust gemaakt is. Bovendien willen veel mensen een Australian Labradoodle vanwege hun allergene vacht. Graag willen wij dat dit eerst getest wordt, mocht er allergie voorkomen binnen het gezin.

Wij vinden het onverantwoord dat onze doedeltjes nog voordat ze het nest verlaten worden gecastreerd en werken daarom met een contract ofwel schriftelijke overeenkomst. Wij fokken volgens de richtlijnen van de ALAEU / WALA waarbij ze gecastreerd moeten zijn voor 12 maanden.

Wil je niet castreren maar misschien zelf willen gaan fokken in de toekomst, dan gelden er andere prijzen, regels en normen. Deze zullen hier aan tafel verder uitgelegd worden.

Mochten jullie bij ons een klein doedeltje kopen dan verlaten ze het nest met 8 weken, met uitzondering buiten Nederland. Ze zijn dan door de dierenarts nagekeken met 6 weken, geënt en gechipt en 2 wekelijks ontwormd. Nadat de overeenkomsten zijn ondertekend door beide partijen ontvang je een Europees paspoort, chipregistratie landelijke database, registratie ALAEU / WALA waarbij je de stamboom ontvangt nadat er castratie heeft plaatsgevonden.