Gwaii

Van Isle Haida Gwaii

Een foto op Facebook kwam voorbij en ik was op slag verliefd. Zocht contact met de fokster in Canada maar hij was al vergeven. Helaas! Echter na een aantal weken meldde Claire zich of ik nog interesse had. Over en weer contact, paar nachten over geslapen en ik ging er voor.

Een van mijn vragen was: wat maakt het dat je mij uit al die fokkers hier in Nederland dit gunt. Hier haar antwoordt:        a. Mooie honden.... b. Mooie bloedlijnen... c. Mooi werk in Nepal. Trots is het enige wat ik kan zeggen en dankbaar voor een hele mooie vriendschap. 

Gwaii... hoe kom ik aan die naam?! De Gwaii eilanden liggen daar waar hij geboren is en samen met Claire besloten we voor deze naam te gaan. 

Gwaii is een zwart phantom mini reutje met een heerlijk blij vrolijk lief sociaal karakter maar ook met pit als het nodig is. Hij past zich gemakkelijk aan en is een allemansvriend. Kan goed samen spelen maar vermaakt zich ook prima alleen. Luistert supergoed en kent diverse commando's. 
We hebben hem vanuit Amerika zelf mee naar huis genomen. Hij was inmiddels vanuit Canada opgehaald door Jennifer waar we op werkvakantie waren. Wat een brave pup. Geen kick gaf ie tijdens de gehele vlucht. Iedereen is dol op hem en met veel pijn hebben we hem bij zijn lieve gastouders geplaatst waar hij het prima doet en het heel fijn heeft. 

Met dank aan Claire die mij haar mooie reutje toevertrouwde! 


WALA00079680

geboortedatum: 6 april 2021

Maat: mini

Kleur: tricolor

Kleurcode: 

Vacht: fleece

Oogtest: clear

Pennhip: 

OFA elbow: 

Patella: vrij

Prcd PRA: vrij

DM: vrij

EIC: vrij

IC: vrij