Bandhu

DOEDELS4YOU Favorite Flower Bandhu

Bandhu is de zoon van onze Emma en ik was op slag verliefd toen hij net geboren was. Witte doedels... ik hou er van. Tegenwoordig wil iedereen roodtinten maar tegen alle adviezen in heb ik deze knappe jongen aangehouden. Hoe mooi die witte fleecevacht, symmetrisch getekend in zijn gezicht en ook nog 2 rode oortjes... om verliefd op te worden toch?!

Zijn naam is Nepalees en wel met een reden. Mijn Nepalese adoptiezoon en schoondochter waren over uit Nepal en dus bij de bevalling. Krishna heeft hem zelfs mee op de wereld gezet. Zie de foto onder in de galerij. Bandhu is een Nepalese naam en betekent: vriend. Een prachtige naam met mooie betekenis.

Bandhu... zo lief en zo rustig. Kan zich prima alleen vermaken en een echte vriend voor iedereen. Al enige tijd was ik op zoek naar geschikte gastouders wat niet meeviel in vakantietijd maar ik geloof erin dat de juiste mensen op mijn pad komen en zo ook bij Bandhu. Dankzij kamperen in Nederland kwamen ze in contact met de gastouder van Loïs en zo is het balletje gaan rollen. Superblij met deze hele lieve gastouders waar hij een gouden mandje gekregen heeft.

Volgend jaar zijn de keuringen en kijk ik met smart uit naar zijn nakomelingen.

 

WALA00084411

geboortedatum: 8 juni 2021

Maat: kleine medium

Kleur: parti

Kleurcode: bbee

Vacht: fleece

Oogtest: 

Pennhip: 

OFA elbow: 

Patella: vrij

Prcd PRA: vrij

DM: vrij

EIC: vrij

IC: vrij