Liz

Deze knappe jongedame in abrikoos/wit (parti) is een dochter van Chanou. Daar we haar ook heel mooi vonden hebben we besloten haar ook aan te houden voor ons fokprogramma.

Liz is een heel lief slim meisje met een mooi karakter: lekker ondeugend, watervlug, afwachtend maar ook heel nieuwsgierig. Uitdagen kan ze als de beste en lief kijken is haar op het lijf geschreven. Zo klein als ze is, is ze heel leergierig, gaat ze graag naar de hondenschool en kent ze al veel commando's maar bovenal houdt ze van wandelen en knuffelen. In het bos rent ze dat het een lieve lust is. Ze blijft mooi klein en is daarmee een echt mini-meisje.

Ze woont bij hele lieve gastouders die supergoed voor haar zorgen en waar de kinderen dol op haar zijn. Met enige regelmaat komt ze gezellig bij ons logeren en speelt ze vrolijk met de doedels die er zijn.

We hopen dat ze uit zal groeien tot een prachtige dame en dat ze volgend jaar glansrijk door de keuringen heen komt om vervolgens prachtige doedeltjes op de wereld te zetten.


Liz, ALF3

* ALAEU    : ALAEU-10578

* WALA      :WALA00009596

* Geslacht  : teef

* Geboren  : 25 juni 2019

* Formaat  : mini

* Kleur       : party abrikoos/wit

* Vacht      : fleece

* Ogen       : clear

* Heupen   : OFA 

* Ellebogen: 

* Patella     :

* DM/IC/EIC: normal by parentage

* Prcd-PRA: normal by parentage