Chanou

ALAEU-3914 / WALA00010960

Daar zat ze dan... ze keek me aan met haar mooie grote ogen en het was liefde op het eerste gezicht. Bleek ze ook nog op 12 maart geboren te zijn. Dat kon geen toeval zijn want... mijn verjaardag. Nadat ze de testen doorlopen had bleek ze een mensgericht, intelligente, watervlugge lieve pup te zijn. Zelfs geschikt als therapiehond en wat vooral heel leuk is, is dat ze zich vocaal laat horen ofwel ze probeert te praten op haar manier. 

Chanou is onze eerste hond en heel speciaal. Ze is een lieve aanhankelijke rustige hond, is zeer leergierig, watervlug en zeer snel van begrip. Ze gaat nog iedere zaterdagmorgen naar de training met Corné die haar alles op het gebied van behendigheid leert. Ze kan nu laatjes opentrekken, handschoenen uittrekken, bal vooruit duwen, onder poortjes door en ga zo nog maar even door. Veel van haar commando's begrijpt ze alleen al door de handgebaren. Het is een lust om met haar te trainen. Zij is een echte therapiegerichte hond en een topmoeder als ze een nestje heeft.

Onze Chanou is klaar met moederen. Wat heeft ze ons prachtige nazaten gegeven > Liz, Veerle, Juliëtte, Hummer en nog vele andere. Ze mag nu heerlijk gaan genieten en nog meer gaan trainen wat ze heerlijk vindt.