Zari

Lieve kleine zwarte Zari... dochter van Chanou welke geen zwarte pups volgens de onderzoeken zou kunnen krijgen. Echter... de natuur bepaalde anders en daar was ze, als laatste geborene en pikzwart. Wetende dat Anoeska steeds gezegd had dat er wel eens een zwarte bij kon zitten ook al kon dat niet. Gewoon een gevoel en zowaar.

Zari was een hele speciale pup, erg lief, rustig en aanhankelijk met een hoog knuffelgehalte en haar gitzwarte ogen keken je vertederend aan.

Het deed pijn om haar af te geven, ook al ging ze naar hele lieve gastouders hier in de buurt. Ze is net als haar moeder lief, houdt van knuffelen, leergierig en snel van begrip. Ze kan heerlijk alleen spelen en gaat met haar gastouder iedere zaterdag naar training waar ze graag naar toe gaat. Zodra de zon over haar mooie donkere vacht schijnt zie je een hele donkerbruine glans verschijnen.

Ze heeft een prachtig karakter en heeft inmiddels alle keuringen goed doorstaan en zullen haar ogen jaarlijkse getest worden. Hiermee is zij geschikt om volgens de regels van de ALAEU en WALA mooie lieve doedeltjes op de wereld te gaan zetten.

 


Zari, pure AL

* ALAEU    : ALAEU-8369   

* WALA      : WALA00013541

* Geslacht  : teef

* Geboren  : 22 april 2018

* Formaat  : mini

* Kleur       : zwart (bbEe)

* Vacht      : fleece

* Ogen       : clear

* Heupen   : OFA excellent

* Ellebogen: negative for elbow dysplasie

* Patella     : OFA normal 

* DM/IC/EIC: normal by parentage

* Prcd-PRA: normal from parentage