Emma

ALAEU-12728 / WALA

Flower Emma, is haar volle naam. Wat zijn wij blij met haar in ons fokprogramma en tussen haar 9 broers en zussen was ze de enige die wit was met een rood oor en een rood oog ofwel extreme parti. Hoe bijzonder, of het zo moest zijn. Haar naam is gegeven door onze 3 zonen als herinnering aan hun zusje Emma.

Emma is in alles een echt kadootje met een hele fijne energie. Ze is superlief en heel erg zacht met haar prachtige fleecevacht. Mocht je denken dat wit niet wit blijft, dan heb je het mis. Alles wat in haar vacht zit, valt er zo uit als het opgedroogd is.

Ze is een echte knuffelkont maar kan ook heerlijk spelen. Ze is snel van begrip en kent diverse commando's. Ze gaat overal mee naar toe zodat haar wereldje steeds groter wordt. Ze is dol op kater Fedde en het allerliefst voetbalt ze. Een lust voor het oog hoe ze balanceert en voetbalt. Ze is een geboren moeder denken we want als we pups van 7 weken hebben dan speelt ze daar zo lief mee. 

Haar grootste maatje is onze Lona. YinYang zeggen we altijd, waar de een is, is de ander en niet te vergeten hun vachtkleuren. Willen altijd hetzelfde speelgoed en tegelijkertijd aandacht. We zijn onze collega-fokker Natascha en Peter van Playground Labradoodles dankbaar met dit supergave meisje.

We hopen dat ze ons mooie parti-pups gaat geven, waar we heel benieuwd naar zijn. We kunnen bijna niet wachten.