ALAEU-11779 / WALA00019651

Maya

Dogs Paradise Pennsylvania Maya

Deze lieve knapperd met haar mooie kraaloogjes kwam toevallig op ons pad. Toen we haar zagen waren we meteen verliefd. We hebben haar met 7 maanden in huis gekregen en inmiddels is ze heel aardig gewend aan ons hele gezin en de roedel. Ze is het liefst buiten, speelt dan volop met kleine Indy en zodra het bedtijd is lopen ze gezamenlijk de bench in om samen te kunnen gaan slapen. Hoe lief is dat!

Maya betekent: liefde. Nou dat straalt ze ook uit en daarnaast is ze superlief. Zacht van aard, aanhankelijk, blij en ligt het liefst op de bank met haar baasjes. Ze is  heel grappig want ze kan zo leuk trappelen met haar voorpootjes als ze bijvoorbeeld haar eten krijgt. Slim is ze zeker want in 2 dagen tijd hebben we haar diverse commando's geleerd. Als we gaan wandelen laat ze weten dat ze er nog is en tikt telkens onze benen aan. Achter in de tuin rent ze als een hert door de weide wat een prachtig gezicht is. 

Ze heeft een prachtige donkerrode fleecevacht, die in de wind mooi wappert en ze scoort hoge ogen als we met haar gaan wandelen. Een echte beauty!

Onze lieve knapperd is helemaal goed gekeurd en we hopen dat ze hele mooie doedeltjes gaat geven, maar dat kan niet missen met deze knappe tante.