Hummer

ALAEU-13000 / WALA

Kleine mooie chocolade pup... zoon van onze lieve Chanou met zijn prachtige lichte ogen. 5e in de rij welke eerst met een staartje geboren werd, langzaam een pootje en uiteindelijk na lang wachten was hij dan daar. Helaas was het een moeilijke start, maar hebben wij hem bij ons kunnen houden en groeide hij uit tot een heel mooi lief klein doedeltje. We besloten hem te houden voor ons fokprogramma en we zijn dan ook heel blij met hem. Deze keer geen rode of abrikooskleurige reu maar een bruine ofwel choco kleur. 

Hummer... een grote auto vandaar deze naam omdat hij zo klein was bij zijn geboorte, inmiddels uitgegroeid tot een stoere vent met een groots karakter. Hij is zeer stabiel, luistert goed, kende als eerste enkele commando's in het nest en deed netjes zijn behoefte waar het hoorde. Spelen kan hij heel goed alleen en kroelen is een feestje met hem maar bovenal is hij supergevoelig. Trouw komt hij naar de training samen met zijn lieve gastouders die heel erg gek op hem zijn. 

Dit  jaar gaan de keuringen plaatsvinden en wij hopen dat hij glansrijk zal slagen zodat wij Hummer in kunnen zetten samen met onze kleine meiden.