Romy

Animosa's Pretty Romy

Altijd op zoek naar mooie nieuwe bloedlijnen werd ik benaderd door Isabelle van Animosa's Australia Labradoodles. Nadat ze met haar 6 weken gechipt en gecheckt  was zijn we gaan kijken. Ze was klein en keek de kat uit de boom. Niet haantje de voorste dus.

We hebben haar vernoemd naar haar papa Romeo en met haar witte vacht... abrikoos vlekken, zwarte neus en prachtig zwarte kijkers konden we haar weken later ophalen. Een mooi extreme parti meisje. Na haar een aantal dagen bij ons gehouden te hebben om te zien wat voor pup het was, mochten wij haar overhandigen aan een lief echtpaar waar ze precies op haar plaats is.

Ook bij de gastouders was ze wat schuw maar langzaam aan kwam ze los en ontwikkelde zich een lief pittig meisje. Ze houdt enorm van kroelen en liefst de hele dag op schoot. De puppytraining zit er op en heeft ze goed doorlopen. De eerste lessen speelde ze na de les met niet 1 hond en ineens had ze het door. Spelen maar... hahaha

Ze komt regelmatig op bezoek en soms blijft ze gezellig logeren. Ze is glansrijk geslaagd voor alle keuringen met zelfs excellent heupen!

ALAEU-13825 / WALA00064153