ALAEU-10578 / WALA00009596

Liz

DOEDELS4YOU Irresistible Liz

Deze knappe jongedame in abrikoos/wit (parti) is een dochter van Chanou. Daar we haar ook heel mooi vonden, net als haar zus Veerle, hebben we besloten haar ook aan te houden voor ons fokprogramma.

Liz is een heel lief slim meisje met een mooi karakter: lekker ondeugend, watervlug, afwachtend maar ook heel nieuwsgierig. Uitdagen kan ze als de beste en lief kijken is haar op het lijf geschreven. Ze is heel leergierig, gaat graag naar de hondenschool waar ze al 2 diploma's behaald heeft en luistert ze naar al haar commando's maar bovenal houdt ze van wandelen en knuffelen. In het bos rent ze dat het een lieve lust is. Ze blijft mooi klein en is daarmee een echt mini-meisje.

Ze woont bij hele lieve gastouders die supergoed voor haar zorgen en waar de kinderen dol op haar zijn. Met enige regelmaat komt ze gezellig bij ons logeren en speelt ze vrolijk met de doedels die er zijn.

Liz is uitgegroeid tot een prachtige dame en na 2 mooie nestjes gaat ze met pensioen. Ze is te ziek van alle loops heden en daar ik ga voor het welzijn van mijn honden mag ze lekker gaan genieten.