ALAEU-8369 / WALA00013541

Zari

DOEDELS4YOU Playfull Zari

Lieve kleine zwarte Zari... dochter van Chanou welke geen zwarte pups volgens de onderzoeken zou kunnen krijgen. Echter... de natuur bepaalde anders en daar was ze, als laatste geborene en pikzwart. Wetende dat ik steeds gezegd had dat er wel eens een zwarte bij kon zitten ook al kon dat niet. Gewoon een gevoel en zowaar.

Zari was een hele speciale pup, erg lief, rustig en aanhankelijk met een hoog knuffelgehalte en haar gitzwarte ogen keken je vertederend aan.

Het deed pijn om haar af te geven, ook al ging ze naar hele lieve gastouders. Ze is net als haar moeder lief, houdt van knuffelen, leergierig en snel van begrip. Ze kan heerlijk alleen spelen en gaat met haar gastouder iedere zaterdag naar training waar ze graag naar toe gaat. Zodra de zon over haar mooie donkere vacht schijnt zie je een hele donkerbruine glans verschijnen.

Zari is mijn oogappel en wat doet het pijn om haar niet meer in te kunnen zetten. Ze is zo ernstig schijnzwanger dat we besloten hebben haar hiervan te gaan bevrijden. Dat betekent dat ze dus geen pups meer zal geven. Gelukkig heb ik 2 mooie nazaten van haar: Lona en Farah. Ze was een topmoeder en zal altijd speciaal blijven. Zeker nadat ze over mijn moeder gewaakt heeft tot ze stierf!